ISOMAX
Zelo visoka zmogljivost kaljenja. Predvsem se uporablja za utrjevanje nelegiranega in legiranega jekla in cementno trdnih jekel, da se dosežejo največje mehanske lastnosti tudi pri velikih komponentah.

ISORAPID
Zelo hitro in homogeno kaljenje vseh delov med šaržo serije. Visoka stabilnost izhlapevanja. Hitra razčlenitev pokrivne pare znotraj serije. Njihova uporaba v odprtih kopelih za gašenje povzroči nižjo proizvodnjo plamena in dima.

FASTQUENCH
Izjemno stabilna posebna olja za izhlapevanje, polsintetična, z izredno visoko hitrostjo kaljenja, vendar z majhnim izkrivljanjem.

SYNTHERM
Biorazgradljive kalilne tekočine na osnovi sintetičnih in naravnih olj z najvišjo kalilno sposobnostjo.

MARQUENCH
Visoko zmogljiva kalilna olja z največjo stabilnostjo proti staranju za široko paleto aplikacij. Postavili smo nove standarde glede hitrosti kaljenja in življenjske dobe. Ta vroča kalilna olja se lahko uporabljajo za širok razpon temperatur v različnih pečeh, pa tudi za večje komponente. Posebni tipi za ekstremne razmere, polsintetični.

VACUQUENCH
Kalilna olja za vakuumske peči z izredno visoko stabilnostjo izhlapevanja, nizko absorpcijo plinov in hitro degaziranje. Za vakuumsko toplotno obdelavo vseh kvalitet jekla. Optimalni rezultati, čiste površine, brez madežev.

ISODUR
Kalilna olja s počasnejšimi hitrostmi kaljenja za utrjevanje orodnih jekel, polizdelkov, odprtih odkovkov, zlasti legiranih jekel.

ISOTEMP
Odporna na različne temperature. Možna je uporaba do 300 ° C.

SYNTHERM
Sintetična tekočina z visoko odpornostjo proti staranju. Preprosto pralna z voda. Posebna izvedba za hlajenje nitridnih delov solne kopeli.