ISOLUBRIC VG
Posebna in splošna uporaba hidravličnih olj, ki temeljijo na visokokakovostnih baznih oljih. Visoka stopnja staranja in odpornost proti obrabi s pomočjo specializiranih aditivnih tehnologij. Visok indeks viskoznosti (VI) zagotavlja dobro temperaturo viskoznosti. ISOLUBRIC HLP razredi so v skladu z DIN ISO 51 524 T 2 in so primerni za prenose. V vseh razredih ISO-VG so na voljo tudi olja ISOLUBRIC VG, ki ne vsebujejo cinka. Hidravlična olja detergenta ISOLUBRIC HLP-D imajo optimalno absorpcijo vode.

ENVOLUBRIC
Hidravlične tekočine na osnovi naravnih in sintetičnih materialov. Vrste HE-TG, HE-PG, HE-ES, HE-PR.

GEARLUBRIC
Olja za mastno mazivo ustrezajo DIN / ISO 51 524 T 3 in zagotavljajo izjemne karakteristike EP in korozijsko zaščito; izdelki se uporabljajo v vseh industrijskih sektorjih.

WAYLUBRIC
Izjemno lepilni izdelki z visoko zmogljivostjo obremenitve in s tem omogočajo optimalne lastnosti drsenja. Dobra zaščita pred korozijo in vodoodbojnost. Na voljo v razredih ISO-VG 32, 46, 68, 100, 150, 220, 320. Posebna maziva so na voljo tudi za tekstilno in papirno industrijo.

SPEEDLUBRIC
Posebno olja z nizko viskoznostjo za mazalna vretena v strojni, brusilni, tekstilni in šivalni aplikaciji. Odporen proti staranju in zaščiti pred korozijo. Na voljo v razredih ISO-VG 2-22.